Spackspuitwerk | Spackspuiten

Wat is spackspuitwerk?

Spackspuitwerk / Spackspuiten wordt met hoge druk gespoten en is een veel toegepaste decoratieve wand- en plafondafwerking. Wij werken met Brander Crystal en standaard witte spuitpleister.

Brander Crystal

Brander Crystal is een multifunctionele spuitpleister van superieure kwaliteit. De pleister is uitermate geschikt voor het repareren, egaliseren en afwerken van wanden en plafonds. Ook onder kritische omstandigheden. Het product is kant-en-klaar en daardoor direct toe te passen op de meest voorkomende gladde minerale ondergronden.

Duurzaam

Brander Crystal is DUBOkeur gecertificeerd. Daarmee behoort dit product officieel tot de meest milieuvriendelijke producten binnen de pleistertoepassingen in de bouw.

Werkwijze Spackspuitwerk

Alles dat niet gespoten wordt, zoals plinten, kozijnen, deuren, schakelmateriaal, wandcontactdozen en radiatoren  plakken wij zeer nauwkeurig af.

Het spuitwerk wordt altijd in twee lagen aangebracht.

Meslaag: Bij de eerste laag wordt uw muur en plafond egaal en glad gemaakt, kleine gaatjes worden hierdoor weggewerkt.

Afkorrellaag: De tweede laag bestaat uit het afkorrelen, dit bepaalt de eindstructuur en is ook in elke kleur die u wenst verkrijgbaar.’

En ruimen wij alles op en verwijderen het afplakmateriaal

Beschadigingen in de plafond of muur of de structuur is niet meer mooi.

Ja er kan  over bestaand spackspuitwerk een nieuwe spacklaag aangebracht worden.

Spackspuitwerk herstellen na beschadigingen.

Ja kan bijgespoten worden, Hou hier wel rekening mee dat je dit blijf zien door strijklicht. Ons advies spuit de oppervlakte opnieuw.

Kan er een spacklaag op sterk vervuilde ondergronden door Nicotine, behang lijmresten, waterschaden, roet- en rook  enz.

Ja eerst de oppervlakte goed schoonmaken, en dan een laag Brava Isotex de blokkade tegen doorslaggevoelige vervuiling

Spackspuitwerk droogt geel op.

Gele vlekken in het spackspuitwerk komt door vervuilde ondergronden,  of dat het te lang nat is geweest, slechte ventilatie tijdens het drogen.

 

Staat er een vraag of een antwoord niet bij plaats dan een reactie.

Voor een offerte vul dan het contactformulier in.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen