Renovlies behang

Wat is renovlies behang

Renovlies behang is glasvezelbehang waarbij de structuur van het behang niet zichtbaar is. Ideaal dus voor een gladde en strakke afwerking van uw nieuwbouw. Wij werken standard met Ekotex Excellent 9100  190 g/m² is een voorgeschilderd glasweefsel behang. Het glasweefsel is door zijn uitstekende balans tussen soepel en stijfheid eenvoudig en perfect te verwerken met een behanglijm machine. Dat zorgt voor een gladder en strakker eindresultaat. Extreem slijt- en schrobvast, bijzonder scheuroverbruggend en uiterst sterk en stabiel. Bij uitstek geschikt voor de toepassing op intensief belaste binnenwanden in nieuwbouw woning, zorg, onderwijs, horeca, kantoren, hotels etc. Zowel in de nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud.

  • Ekotex Excellent 9100 190 g/m²
  • Beste kwaliteit, voorgeschilderd glasweefsel
  • Voorkomt zetscheuren bij nieuwbouwhuizen.
  • Bevat alleen minerale en biobased grondstoffen
  • Breed toepasbaar
  • Voldoet aan BREEAM / WELL / LEED

 

Glad resultaat niet van stucwerk te onderscheiden een strakke uitstraling.

Uw bouwbedrijf levert uw woning behang klaar op.

De meeste nieuwbouw woningen worden met behangklare wanden opgeleverd. In de praktijk zien we echter veel verschil in oplevering van deze behangklare muren. Het advies is ook schuurt eerst de wanden op voor het verwijderen van  spack, cement of stuc resten.

Ook zien we dat de buitenhoeken in een nieuwebouw niet strak zijn afgewerkt, ruw, onregelmatig, scherp of rond, wij adviseren dan ook dit af te werken met een hoeknaald voor een strakke afwerking.

Staat er een vraag of een antwoord niet bij plaats dan een reactie.

Voor een offerte vul dan het contactformulier in.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen